dimarts, 29 de setembre del 2009

INICI

Hola a tothom!!

Sóc l'Eva i ja porto uns quants semestres a la UOC. Sóc educadora social i antropòloga, de formació i vocació, però sempre he treballat d'educadora social (centre d'acollida de menors, CRAE i serveis socials d'atenció primària). Des de fa 2 anys estic treballant en un programa maternoinfantil a la comarca del Gironès i sobretot a Salt, municipi amb un alt índex de població immigrant.

Les expectatives en relació a l'assignatura són moltes (ja fa temps que tenia ganes de fer aquesta assignatura!) sobretot per poder compartir amb tots els companys i companyes de l'aula les diferents visions, idees, estratègies,... per abordar la interculturalitat en diferents contextos socioeducatius.

Pel que fa a les expectatives respecte el Blog, doncs bé, és la primera vegada que utilitzo aquesta eina que ens ofereix la tecnologia... Espero ensortir-me'n, poder mostrar el treball realitzat durant aquest semestre i compartir amb tots vosaltres les diferents idees, suggeriments, comentaris,... que vagin sorgint, ampliant així la nostra formació com a futurs psicopedagogs!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada